Veckans lunch

v40

Måndag

Viltskavsgryta med champinjoner, lök & lingon. Serveras med potatismos.

Pasta med fläskfilé, grönsaker & tomater. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Panerad kapkummelfile med örtagårdssås, citron & kokt potatis.

Högrevsburgare med tryffelaioli, rostad lök. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Kåldolmar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Stekt rimmat fläsk med löksås & kokt potatis.

Torsdag

Mjukbakad fläsksida med potatismos och karamelliserad lök.

Pasta med bacon, haricotsverts, lök & riven parmesan.

Fredag

Grillad majskycklingfilé, med rostad morotspuré, friterad potatis & rödvinssås.

Krämig broccoligratäng med ädelost & rökt skinka.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Falafel med rotsakssallad & vitlökssås.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.