Veckans lunch

v41

Måndag

Mörbakad karré, serveras med kokt potatis & löksås.

Pasta med skaldjur, dill, grädde & vittvin.

Tisdag

Pocherad kummel med hummersås, smörslungade sockerärtor & kokt potatis.

Högrevsburgare med tryffelaioli, picklad lök, sallad & tomat. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche & ris.

Pytt bellman med stekt ägg & rödbetor.

Torsdag

Smörstekt svensk kycklingfilé, serveras med ångkokt basmatiris & bbq-sås.

Högrevsgryta med champinjoner & rökt sidfläsk. Serveras med kokt potatis.

Fredag

Grillad fläskfilé med krämig potatisgratäng, bakad tomat & pepparsås.

Pasta med färska grönsaker, pesto & kyckling.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne med tomatsallad.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår salladsbuffé.