Veckans lunch

v43

Måndag

Köttbullar med krämig gräddsås, lingon & hemlagat potatismos.

Pasta med fänkål, dill, lax & grädde. Toppas med ruccola & riven parmesan.

Tisdag

Krämig laxlåda med skirat smör & gröna ärtor.

Texas chili på högrev, serveras med crème fraiche, picklad lök & rostad potatis.

Onsdag

Helstekt fläskytterfilé med rostad potatis & krämig skogssvampsåssås.

Stekt käsekrainer med persiljestuvad potatis & senap.

Torsdag

Nötfärsbiff med pressgurka, gräddsås & kokt potatis.

Pytt i panna med rödbetor & stekt ägg.

Fredag

Grillad fläskfilé med råstekt potatis, bladspenat, tomatsallad & bearnaisesås.

Pasta med grönsaker, kyckling & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Smörbakad blomkål med chimicurri rostade rotsaker & bladspenat.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.