Veckans lunch

v44

Måndag

Mjukbakad fläskkarré. Serveras med karljohansvampsås & rostad potatis.

Pasta med grädde, rostbiff, dijonsenap, grönsaker & bladspenat.

Tisdag

Tempurabakad torskfilé, serveras med tartarsås & kokt potatis.

Högrevsburgare med picklad lök, tryffelmajonnäs & friterad potatis.

Onsdag

Köttfärslimpa med grönpepparsås, lingon & kokt potatis.

Korvstroganoff med ris.

Torsdag

Kalvgrytbitar i sötsur dillsås, smörslungade morötter & kokt potatis.

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor.

Fredag

Grillad svensk kycklingfilé med haricots verts, krämig potatisgratäng & rödvinssås.

Pasta med lax, grädde, örter & rucola.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Falafel med couscous, grönsaker & kräm på rostad paprika.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår salladsbuffé.