Veckans lunch

v47

Måndag

Mörbakad fläskkarré, serveras med grönpepparsås & rostade rostad potatis.

Pasta med svamp, bladspenat & rostbiff.  Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Panerad spättafilé med remouladsås, gröna ärtor & kokt potatis.

Högrevsburgare med saltgurka, ost, tomat hemslagen majonnäs & friterad potatis.

Onsdag

Mustig kycklinggryta på kycklinglårfilé, svamp, rotsaker & grädde. Serveras med kokt potatis.

Pytt Bellman med stekt ägg & rödbetor.

Torsdag

Nötfärsbiffar med syrad gurka, gräddsås & kokt potatis.

Chili con carne med ångkokt ris.

Fredag

Helstekt fläskytterfilé med ört & parmesanbakad mandelpotatis, serveras med kryddtomat & rödvinssås.

Pasta med kyckling, grönsaker, parmesan & grädde.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Rödbetsbiffar med friterad potatis & örtkräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.