Veckans lunch

v48

Måndag

Rostbiff med krämig potatisgratäng & pepparsås

Pasta med fläskytterfilé, svamp, dijonsenap, spenat & grädde.

Tisdag

Fiskgryta med vår hemkokta skaldjursfond, grädde & kokt potatis.

Högrevsburgare med tryffelaioli, karamelliserad lök & friterad potatis.

Onsdag

Viltfärsbiff med enbärsgräddsås & kokt potatis.

Pasta med lax, grönsaker, dill & grädde.

Torsdag

Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé från Sverige, serveras med kokt potatis & smörstekta champinjoner.

Kåldolmar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Fredag

Smörstekt schnitzel med bearnaisesås & rostad klyftpotatis.

Blomkålsgratäng med stekt bacon, parmesan & grädde.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Zucchinibiffar, serveras med tzatziki & rostad potatis.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.