Veckans lunch

v49

Måndag

Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche & ångkokt ris.

Pasta med lax, dill, grädde & vittvin.

Tisdag

Pocherad kummel med, skaldjurssås, sockerärtor & potatismos.

Hamburgare på högrev & bringa, serveras med ailoi, pickladlök & friterad potatis.

Onsdag

Kålpudding med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Panerad spättafilé med skaldjurskräm & kokt potatis.

Torsdag

Smörstekt svensk kycklingfilé, serveras pepparsås & rostad potatis.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Fredag

Helstekt fläsfilé med krämig potatisgratäng & portvinssås.

Pasta med färska grönsaker, grädde & pastrami.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Couscouspytt med primörer & hummus.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår salladsbuffé.