Veckans lunch

v50

Måndag

Gryta gjord på fläskytterfilé champinjoner, rotsaker & grädde. Serveras med potatismos.

Pasta med kallröktlax, sockerärtor & grädde. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad torsk med sockerärtor, dillsmörsås & kokt potatis.

Högrevsburgare med ost, tryffelaioli, sallad & tomat. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Ostfylld nötfärsbiff med grönpepparsås & råstekt potatis.

Blomkålslåda med kassler & rivenost. Serveras med kokt potatis.

Torsdag

Kalops med smörkokta morötter & kokt potatis.

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor.

Fredag

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor & potatismos.

Pasta med grönsaker, kyckling & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Blomkålsgratinerad canneloni fylld med ricotta & spenat.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.