Veckans lunch

v6

Måndag

Mjukbakad fläskkarré, serveras med rostad potatis, bladspenat & pepparsås.

Pasta med gravad lax, blomkål, dill & grädde. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad kolja med skirat smör kapris, persilja & tomat. Serveras med potatismos.

Högrevsburgare med hemslagen tryffelmajonnäs, saltgurka, sallad & rostad lök Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Skånsk kalops med smörslungade morötter & kokt potatis.

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.

Torsdag

Pannbiff serveras med rödvinssås & kokt potatis.

Klassisk lasagne med fransk tomatsallad.

Fredag

Schnitzel serveras med rostad potatis, örtsmör, ärtor & rödvinssås.

Pasta med kyckling, soltorkad tomat & bladspenat. Toppas med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.