Veckans lunch

Vecka 12

Måndag

Krämig kycklinggryta á la King med rostad kokos, champinjoner, röd paprika och lime serveras med pilaffris.

Tisdag

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis samt söt-syrlig sallad på äpple, fänkål och rödspetskål

Onsdag

Stora köttbullar med kokt potatis och gräslökssmörsås serveras med pepparrot smaksatt pressgurka och rårörda lingon.

Torsdag

Krämig Viltskavsgryta med rostade rotfrukter serveras med svartvinbärsgelé och potatismos

Fredag

Kryddbakad fläskytterfilé med sås på creme fraiche smaksatt med örter och mangochutney serveras med friterad klyftpotatis och smörrostade morötter.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatis- och rotfruktsbiffar smaksatt med fetaost serveras med havreris samt vitlök och persiljedressing.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.