Veckans lunch

Vecka 12

Måndag

Kycklingfilé med örtkryddad gräddsås samt rostad klyftpotatis och varm tomat.

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med citronkryddad ägg-och persiljesås samt kokt potatis.

Onsdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, stekt potatis samt ört, citron, anjovis och kaprissmör.

Torsdag

Pannbiff med kryddig tomatiserad gräddsås smaksatt med basilika serveras med kokt potatis.

Fredag

Fläskytterfilé serveras med krämig potatisgratäng samt persiljeslungade rotfrukter och tryffelgräddsås.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk köttfärspaj serveras med krämig örtsås samt syrlig sallad på sojabönor, fänkål och rödkål.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj melland räkor, kyckling eller halloumi.