Veckans lunch

Vecka 13

Måndag

Krämig Biff stroganoff med sting serveras med grönsaksstekt ris samt toppas med basilika-creme fraiche

Tisdag

Grillad fläsknoisette med soyamarinerad broccoli serveras med tryffelgräddsås samt potatis och persiljemos

Onsdag

Stora nötfärsjärpar serveras med timjangräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis

Torsdag

Bouef bourguignon som toppas med bacon, champinjoner, stekt syltlök och persilja och serveras med mandelpotatispuré

Fredag

Grillad fläskfilé med rotfruktsgratäng som serveras med mörk fransk tryffelsås samt parmesan och örtbakad tomat

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatisvåffla serveras med tomat och basilikasås samt kompott på qournbitar, purjolök, skogssvamp och grön sparris

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.