Smörstekt kycklingfilé serveras med rostad klyftpotatis samt citron och gräslökshollandaise och kokta morotsstavar.
Vårens fiskgryta med lax och torsk serveras i krämig vitvinssås smaksatt med apelsin och tomat samt toppas med dill-picklad fänkål och kokt potatis.
Kryddig pannbiff som toppas med karamelliserad lök och bacon serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos.
Fläskschnitzel med madeirasås serveras med vitlök och purjolöksstekt potatis samt toppas med tryffel och nötbrynt rödbetssmör.
Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré smaksatt med persilja samt potatismos och rårörda lingon.
På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.
Kryddiga vegfärsbiffar serveras med tomatsås samt rödkålssallad smaksatt med tryffel och purjolök.
Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang