Veckans lunch

Vecka 15

Måndag

Fläskytterfilé i bit serveras med basilikasmörsås samt ugnsrostad potatis och varm tomat.

Tisdag

Ugnsbakad torskrygg serveras med örtkryddad pepparrotssås samt kokt potatis.

Onsdag

Smörstekt kycklingfilé serveras med klyftpotatis och kokossås smaksatt med banan och jordnötter toppas med avokadokräm.

Torsdag

Kryddig pannbiff serveras med gräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis.

Fredag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås samt anjovis, kapris och citronsmör och persiljestekt potatis.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Quorngryta á la Thaistyle med kokosgrädde, chili, lime och ingefära serveras med stekt potatis.

Salladsalternativ

Vår goda Ceasarsallad. Välj på kyckling, räkor eller halloumi.