Veckans lunch

Vecka 17

Måndag

– stängt –

Tisdag

Smörstekt rödspätta serveras med dansk remuladsås och kokt potatis samt citron och dill

Onsdag

Örtmarinerad kycklinglårfilé serveras i mustig ramsökssås samt potatis och grönsakspytt som toppas med picklad rödlök.

Torsdag

Mustig oxgryta med rödvin och bacon serveras med rostad mandelpotatis och toppas med honung- och örtslungade rotfrukter

Fredag

Kryddbakad kalv tri tip serveras i sötsur persiljesmörsås smaksatt med vitvin och grädde serveras tillsammans med kokta morötter och potatispuré

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.