Veckans lunch

Vecka 18

Måndag

Köttfärslimpa smaksatt med bacon och persilja samt soltorkade tomater serveras med krämig champinjonsås, broccoli och kokt potatis samt rårörda lingon.

Tisdag

Fiskgryta på lax, torsk och kummel i hummersås serveras med kokt potatis samt aioli smaksatt med citron och dill.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Kryddiga nötfärsbiffar serveras med tryffelgräddsås samt mos på potatis och palsternacka.

Fredag

Fläskytterfilé serveras med potatis och rotfruktsgratäng samt krämig sås på tomat, grädde och persilja.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med jasminris och strimlade sockerärtor.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.