Veckans lunch

Vecka 5

Måndag

Grillad svensk kycklingfilé, med grönsaksris & kräm på rostad paprika.

Pasta med fänkål, rökt lax & grädde. Toppas med ruccola & riven parmesan.

Tisdag

Fiskgratäng med hummersås & potatispuré.

Pulled pork burgare med picklad rödlök, aioli & pommes.

Onsdag

Ostfylld pannbiff med rödvinssås & rotsaksgratäng.

Stekt käsekrainer med persiljestuvad potatis & senap.

Torsdag

Helstekt fläskytterfilé från Mikael Magnusson i sälboda, serveras med rostad potatis & champinjonsås.

Kryddiga kycklingklubbor med coleslaw & rostad potatis.

Fredag

Nattbakad högrev serveras med friterad potatis, tomatsallad & bearnaisesås.

Färsk pasta med grönsaker, skinka & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Smörbakad blomkål med chimicurri, rostad potatis & bladspenat.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad, få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.