Veckans lunch

Vecka 23

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås samt ugnsbakad klyftpotatis och varma primörer.

Tisdag

Ugnsbakad fläskytterfilé serveras med mörk fransk tryffelssås samt svarvade rödbetor och krämig potatisgratäng.

Onsdag

Örtmarinerad kycklinglårfilé serveras i mustig ramslökssås samt potatis och grönsakspytt som toppas med picklad rödlök.

Torsdag

Nationaldag – STÄNGT-
(Öppet på kvällen)

Fredag

Kryddbakad kalv tri tip serveras i sötsur dillsmörsås smaksatt med vitvin serveras tillsammans med kokta morötter och potatispuré.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.