Veckans lunch

Vecka 24

Måndag

Grillad kycklingfilé serveras med persilja och citronslungad färskpotatis samt kräm på avokado, tomat och vitlök.

Tisdag

Stora köttbullar serveras med krämig persiljegräddsås samt mos och rårörda lingon samt grön ärtpuré.

Onsdag

Nattbakad karré med tryffelgräddsås samt kompott på rödbeta, äpple, russin, örter och honung serveras med färskpotatis.

Torsdag

Kryddiga pannbiffar med gräddsås smaksatt med tomat och basilika serveras med kokt potatis.

Fredag

Fläskschnitzel serveras med vispat smör på kapris, persilja och citron samt mörk fransk rödvinssås och friterad potatis.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Breda risnudlar med sås på chili, kokos, ingefära, lime.
Toppas med quorn och örter.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan räkor, kyckling eller halloumi.