Veckans lunch

VECKA 33

Måndag

Kåldolmar, lingon, gräddsås och kokt potatis

Tisdag

Panerad rödspätta med dansk remuladsås, ärtor , citron, och klyftpotatis

Onsdag

Örtkryddat köttfärslimpa med svampsås, stekt potatis och ljummen tomatsallad

Torsdag

Tex-mex kryddat kycklingfilé , potatismos och en rostad majs&bönsalsa. Serveras med picklad lök

Fredag

Övernatt bakad högrev , rosmarinsky, potatisbakelse och rostade rotfrukter

Veckans soppa

: Högrevsburgare med Cheddar-Majo, karamelliserad lök, romansallad ,saltgurka och tomat

Veckans vegetariska

Rotfruktsbiffar med picklad lök, pommes och citrusaioli

Salladsalternativ

: Caesarsallad med kyckling/räkor eller grillad haloumi. körsbärstomater, gurka, rödlök, bacon krutonger och romansallad.