Veckans lunch

VECKA – 35

Måndag

Köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och rostade grönsaker

Tisdag

: Ugnsbakad Regnbågslax, kokt potatis, pressgurka och Sandefjordsmör

Onsdag

Köttfärsbiffar med smak från Italien. Timjansås, stekta potatis. Serveras med grönsaker och svamp

Torsdag

Stekt kycklingfilé med paprikasås, aromatiskt ris och fänkålssallad med chili och citron.

Fredag

Långbakad fläskkarré med kantarellsås, klyftpotatis och haricots stekt med körsbärstomater och vitlök

Veckans soppa

Högrevsburgare med sallad, tomat, saltgurka, ädelostdressing och bacon

Veckans vegetariska

Nudel wok med grönsaker, kokosgrädde, ingefära, chili och lime.

Salladsalternativ

Caesarsallad med kyckling, räkor eller grillad haloumi