Veckans lunch

VECKA 46

Måndag

Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon, rostade rotfrukter och kokt potatis

Tisdag

Tempurainnbakad torskfilé med wasabikräm, morotssallad och ugnsbakade potatis

Onsdag

Örtstekt kycklingbröst med aromatiskt ris, kall aivarsås och broccoli rostad med chili och mandlar

Torsdag

Ugnsbakad fläskkarré med plommon och madeirasås, haricots och stekt potatis

Fredag

bbq-kryddat oxbringa med majsstuvning, sauterade grönsaker och friterad klyftpotatis

Veckans soppa

Högrevsburgare med Tryffelmayo, Karamelliserad lök, tomat , saltgurka och bacon

Veckans vegetariska

Vegansk Chili con Carne. Serveras med nacochips, crèmefraiche och salsa

Salladsalternativ

Husets Caesarsallad med kyckling, räkor eller grillad haloumi