Veckans lunch

Vecka 5

Måndag

Kycklinglårfilé i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime serveras med ris.

Tisdag

Kokt torsk i äggsås serveras med persiljestekt potatis samt smörkokta morötter.

Onsdag

Köttfärslimpa serveras med kokt potatis och champinjonsås samt kompott på äpple, örter och mangochutney.

Torsdag

Kryddbakad fläskytterfilé serveras med timjangräddsås samt potatismos och mjukbakad palsternacka.

Fredag

Wallenbergare serveras med gräddsås gröna ärtor och rårörda lingon samt kokt potatis.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Nudelwok med quorn serveras i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan räkor/kyckling eller halloumi.