Veckans lunch

Vecka 6

Måndag

Pannbiff serveras med persiljegräddsås samt kokt potatis och rårörda lingon.

Tisdag

Ugnsbakad torskrygg serveras med basilikasmaksatt vitvinssås samt honungsslungad spetskål.

Onsdag

Kycklinglårfilé i kokossås smaksatt med lime, chili och ingefära serveras med örtstekt ris.

Torsdag

Kålpudding serveras med krämig gräddsås och samt ugnsbakad klyftpotatis och pepparrotskryddad pressgurka.

Fredag

Fläskfilé serveras med krämig potatisgratäng samt mörk fransk tryffelsås.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Potatis och rotfruktsbiffar serveras med krämig örtsås samt rödkålsallad smaksatt med äpple.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan räkor/kyckling eller halloumi.