Veckans lunch

Vecka 6

Måndag

Mjukbakad fläskkarré från Mikael Magnusson i Sälboda serveras med rostad potatis, bladspenat & pepparsås.

Pasta med rostbiff, blomkål, bladspenat & grädde.

Tisdag

Pocherad kolja med skirat smör kapris, persilja & tomat. Serveras med potatismos.

Högrevsburgare på briochbröd med hemslagen tryffelmajonnäs, saltgurka & sallad. Serveras med pommes.

Onsdag

Schnitzel serveras med stekt potatis, örtsmör, ärtor & rödvinssås.

Klassisk lasagne med fransk tomatsallad.

Torsdag

Pannbiff serveras med rödvinssås & kokt potatis.

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.

Fredag

Grillad svensk kycklingfilé serveras med rotsaksgratäng, haricots verts & madierasås.

Pasta bolognese. Toppas med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.