Veckans lunch

Vecka 8

Måndag

Fetaostfylld nötfärsbiff serveras med rostad potatis samt krämig gräddsås och varm broccoli.

Tisdag

Tempurabakad torskfilé serveras med basilikasmörsås samt dillslungad morot och kokt kulpotatis.

Onsdag

Kryddig pannbiff serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos.

Torsdag

Kycklinglårfilé i sås smaksatt med kokos, lime, chili och ingefära serveras med stekt örtkryddat curryris.

Fredag

Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, mos och rårörda lingon.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Het quorngryta a ´la thaistyle serveras med nudlar.

Salladsalternativ

Caesarsallad , välj bland räkor – kyckling eller halloumi.