Veckans lunch

Vecka 8

Måndag

Bbq kryddad svensk kycklingfilé med ångkokt basmatiris & sötsursås.

Pasta med champinjoner, lök, bacon & grädde. Toppas med parmesan.

Tisdag

Panerad spättafilé med remouladsås, kokt potatis & citron.

Grillad fläskytterfilé med rostad potatis & pepparsås.

Onsdag

Köttfärslimpa med soltorkad tomat & örter. Serveras med rostad potatis & tzatziki.

Krämig laxlåda med skirat smör & sockerärtor.

Torsdag

Rostbiff från kilsslakteri med krämig potatisgratäng & tryffelsås.

Fläsklägg med rotmos & mild senapssås.

Fredag

Klassisk wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, skirat smör & potatispuré.

Pasta med lax, grönsaker, parmesan & ruccola.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsak & spenat fylld röstirulle serveras med bakad tomat & fetaostkräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.