Veckans lunch

Vecka 9

Måndag

Smörstekt kycklingfilé med currysås smaksatt med banan och kokosgrädde. Serveras med örtstekt ris.

Tisdag

Ört och parmesanöverbakad torskrygg serveras med vitvinssås och syrlig fänkålssallad samt kokt potatis.

Onsdag

Kryddiga pannbiffar serveras med krämig löksås, gröna ärter och rödlöksauté samt stekt potatis.

Torsdag

Karré serveras med persilja-kryddad tryffelgräddsås samt sauté på russin och äpple. Serveras med kokt potatis.

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med krämig potatisbakelse samt skogssvampsås.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk köttfärspaj serveras med kall krämig örtsås samt syrlig rödkålssallad smaksatt med purjolök samt sojabönor.

Salladsalternativ

Caesarsallad. Välj på räkor, kyckling eller halloumi.